Projectweek 'O o Den Haag'

Het kan u niet ontgaan zijn, de projectweek met als thema; O o Den Haag is gestart.
Van 3 tot en met 11 april 2018 staat onze stad centraal en gaan we met de kinderen aan de slag. We starten de ochtenden met het normale rekenprogramma, maar werken na de kleine pauze aan het thema. Iedere groep op zijn eigen manier, van de Haagse markt, tot de rol van Den Haag in de Tweede Wereldoorlog. Zo komen allerlei vakken zoals taal, geschiedenis, drama en bijvoorbeeld beeldende vorming aan bod.

Op woensdagavond 11 april willen we u al het werk van de kinderen graag laten zien. Dan houden we een open avond en kunt u de Haagse 17 wijkentocht lopen in ons schoolgebouw.

In groep 6 wordt gewerkt over de duinen. Juf Mirjam durft het zelfs aan om een glas (gefilterd) slootwater te drinken.

CBS De Waterlelie

Groep 8 werkt onder andere aan het onderwerp; klederdracht.
De groepen 1/2 spelen druk op de Haagse markt, in de gouden koets en als echte ADOprof!

CBS De Waterlelie

Bij deze willen wij alle ouders die helpen tijdens de uitjes en fotospeurtocht heel hartelijk bedanken!