• Kamp 2018, Loon op Zand

Kamp 2018, Loon op Zand.

Geschreven door Sophie van Benschop.

Toen we maandag op de kamplocatie aankwamen moesten we eerst alle spullen even snel wegleggen en daarna gelijk door naar de Efteling. Bij de Efteling was het er echt super gezellig en leuk, iets wat je niet snel gaat vergeten.

Aan het eind van de middag zijn we met de hele groep terug gaan lopen naar de kamplocatie en toen we aankwamen hebben we heerlijke frietjes en een snack erbij gegeten. Toen iedereen uitgegeten was zijn we naar de kamers gegaan en hebben we een paar dingen uitgepakt en de bedden opgemaakt. We hebben daarna nog ook nog een spel gedaan in het bos en zijn daarna lekker gaan slapen.

De volgende morgen hebben we ontbeten en moesten we ook gelijk boterhammen maken voor de lunch en de die dag hebben we heel veel spellen gespeeld, die avond kwamen er ook een paar juffen nog langs dat was heel gezellig ze hebben ook heerlijke wraps gemaakt dus kon iedereen met een lekker gevulde buik naar bed.

Woensdag zijn we de hele dag bij het kamphuis gebleven en hebben vier spellen gespeeld en twee ervan waren door het kamphuis geregeld. in de avond hebben we een heerlijke pasta gegeten. O ja, we hadden ook elke avond teken controle. Gelukkig hadden niet zoveel kinderen er èèn.

Donderdag hadden we een kleine verrassing, omdat best wel veel kinderen ervan af wisten of dachten dat ze het wisten, we gingen namelijk naar het zwembad met een leuke toevoeging eraan, we gingen er namelijk er met de fiets naartoe dat was echt super gezellig en natuurlijk gezond.

In de avond hebben hamburger en soep gegeten. daarna hebben we de bonte avond gehad met heel veel plezier en lolligheid hebben we elkaar gekeken en daarna nog lekker met elkaar gedanst en gefeest. Het was echt een geslaagde avond. Helaas was het ook de laatste avond op kamp en iedereen heeft denk ik toch wel bedacht dat het heel snel ging de week.
De volgende ochtend hebben we ontbeten en iets liefs geschreven op een wit shirt.

HET WAS EEN TOP KAMP!!