Aanmelden kinderen i.v.m. COVID-maatregelen

“Hoe kan ik mijn kind, die geboren is tussen 1 oktober 2018 en 31 december 2018, aanmelden bij de basisschool van mijn eerste keuze, nu de scholen eerder dicht zijn en geen ouders kunnen ontvangen?”

Vanwege de COVID-maatregelen zijn alle scholen vóór de kerstvakantie 1 week extra gesloten. Wij vragen u om uw aanmeldformulier in de periode 20 december 2021 t/m 14 januari 2022 zoveel mogelijk digitaal in te leveren bij onze school. Stuur het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier inclusief kopie van het legitimatiebewijs van uw kind naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veilig kopie ID-bewijs bijsluiten

Klik op volgende link om te lezen hoe u via de KopieID-app veilig een kopie ID van uw kind kunt afgeven, zonder app kan dit ook. Zodra wij de aanmelding van uw kind hebben verwerkt in het aanmeldsysteem, ontvangt u een e-mail met een bevestiging aanmelding vanuit Onderwijs Transparant. Controleer uw gegevens, mocht u vragen hebben n.a.v. deze e-mail bevestiging neem dan contact op met: M. Schoon 070-3099730 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welkom op CBS De Waterlelie!

Onze school is een echte buurtschool. Bijna alle leerlingen komen uit de wijk Wateringse Veld of uit de Strijp.

Lees meer

Infographic

Cbsdewaterlelie Infographic Ons Onderwijs

Klik de afbeelding aan voor een grotere weergave van de infographic.

Welkom op CBS De Waterlelie!

Onze school is een echte buurtschool. Bijna alle leerlingen komen uit de wijk Wateringse Veld of uit de Strijp. Ons motto is “Leren is in beweging blijven” met als missie ‘Waterlelie dynamisch leren': onderwijs is samen ontwikkelen, ontdekken, groeien, werken, leren, bewegen en ervaren.

De school streeft naar continue ontwikkeling, zowel voor leerlingen als leerkrachten. Ons pedagogisch klimaat kenmerkt zich door een prettige sfeer, waar kinderen, leerkrachten en ouders zich veilig voelen met duidelijke omgangregels. Samen met ouders dragen wij zorg voor het welzijn van de kinderen.

We delen onze kwaliteiten en willen van elkaar leren. We hebben een professionele cultuur. Wij zorgen voor een uitdagende en innovatieve leeromgeving, waarbij we aansluiten op de onderwijsbehoeften en het individuele niveau van kinderen.

Onze school telt gemiddeld 450 leerlingen. Zij zijn verdeeld over 17 groepen. We hebben 5 kleutergroepen, waarin de groepen 1 en 2 gemengd zijn. Groep 3 t/m 8 heeft steeds twee groepen per leerjaar. De verwachting is dat de instroom komende jaren ongeveer gelijk blijft.

De Waterlelie is een Christelijke school. Iedereen krijgt elke dag een nieuwe kans.