Contactpersonen

CBS de Waterlelie is een grote school.
Binnen de school hebben wij een aantal mensen met een extra taak.
U kunt hen benaderen als er een vraag of probleem is:

Pest-coördinator

Mocht u merken dat uw kind op school gepest worden neemt u natuurlijk eerst contact op met de leerkracht. Mocht de leerkracht er in de groep niet uitkomen dan neemt de leerkracht contact op met de pest- coördinator. Zij zullen samen op zoek gaan naar een oplossing.
De pest-coördinatoor binnen de school is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

School Maatschappelijk Werk

De schoolmaatschappelijk werkster helpt gezinnen die het lastig hebben in de thuissituatie.
De schoolmaatschappelijk werkster van onze school is Lyanne Beerenboom.

Aandachtsfunctionaris

Mocht u het vermoeden hebben dat een kind niet volledig tot ontwikkeling komt vanwege huiselijk geweld of seksuele intimidatie of heeft u zorgen in het algemeen dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij is onze aandachtsfunctionaris.

Contactpersoon

Mocht u een probleem hebben met een situatie binnen de school en u kunt dit niet bespreekbaar maken, dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon van onze school Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..