Buitenschoolse opvang

Kinderopvang De Kleine Aapjes

Kinderopvang De Kleine Aapjes is een nieuwe en frisse opvang in de wijk Wateringseveld.

De opvang beschikt over drie grote ruimtes met o.a. een leeshoek, huiswerkhoek, discohoek en nog veel meer. Tevens beschikt De Kleine Aapjes over één aangrenzende buitenruimte van circa 300 vierkante meters.

Wij onderscheiden ons van andere kinderopvangorganisaties, omdat wij kleinschalig, knus en huiselijk zijn. Door het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer zorgt De Kleine Aapjes ervoor dat uw kind(eren) zich op de opvang thuis voelen.

De Kleine Aapjes biedt VSO, BSO en PSZ aan. Als extra service bieden wij tijdens het verblijf van u kind(eren) op de voorschoolse opvang ontbijt aan.

Alle kinderen zijn van harte welkom, wil je gezellig langskomen en kennismaken aarzel niet en neem contact op met ons! Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van De Kleine Aapjes. www.dekleineaapjes.nl

Kinderopvang De Kleine Aapjes
Osloweg 11B 2548 VJ Den Haag