CBS De Waterlelie

BLOS kinderopvang is dagelijks tot 18:30 uur geopend voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Na school wordt er eerst gezellig samen gegeten en gedronken.

Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. De buitenschoolse opvang van BLOS is ontspanning en vrije tijd. Kinderen leren ook, maar anders dan op school. Door te ontdekken, samen te werken, creatief te zijn maar ook kritisch te leren nadenken. Elke dag staat in het teken van sporten, spelen en leren. Hoe leuk is dat! En tijdens de schoolvakanties zorgt BLOS voor een afwisselend vakantieprogramma, boordevol gave activiteiten.

Meer weten over de buitenschoolse opvang van BLOS? Neem een kijkje op de website.

2SamenBuitenschoolse opvang bij 2Waterlelies

Na school, kunnen kinderen bij bso 2Waterlelies helemaal hun ei kwijt. Of ze nu lekker tot rust willen komen in onze prachtige huiselijke omgeving, of actief willen meedoen aan allerlei activiteiten: alles kan! Onze buitenschoolse opvang deelt een gebouw met dependence ‘De Lelie’ van cbs De Waterlelie, middenin Wateringse Veld.

Bso 2Waterlelies (buitenschoolse opvang) - Kinderopvang 2Samen

Peuteropvang bij 2Waterlelies

Wat een heerlijke plek om je spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool! Bij peuteropvang 2Waterlelies komen peuters terecht in een fijne, warme en huiselijke omgeving. Ons professionele en liefdevolle team zorgt ervoor dat kinderen zo goed mogelijk gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Met uitdagende activiteiten, maar vooral ook met heel veel plezier!

Peuteropvang 2Waterlelies (psz) - Kinderopvang 2Samen