Buitenschoolse opvang

EigenWijse Buitenschoolse opvang voor de locatie De Waterlelie

Met ingang van schooljaar 2012/2013 kunnen ook de kinderen van CBS De Waterlelie gaan genieten van de EigenWijse buitenschoolse activiteiten.

Geïnspireerd door de filosofie van Reggio Emilia worden er dagelijks uitdagende activiteiten aangeboden op gebied van sport, creativiteit en natuur. Ook kunnen de kinderen inschrijven op de steeds weer wisselende activiteitenpakketten die aangeboden worden zoals bv judo, rugby, yoga en breakdance. De mogelijkheid om deel te nemen aan zwem- en tennisles is aanwezig.
Voor kinderen vanaf 7 jaar, die toe zijn aan extra spannende en avontuurlijke activiteiten, heeft EigenWijs een unieke Natuur en Avontuurlocatie.

In de schoolvakanties en op schoolvrije dagen doen we extra EigenWijs en maken we veel bijzondere uitstapjes.
U kunt bij ons terecht voor alle opvang na school. Buitenschoolse opvang voor alleen schoolweken ( dus zonder vakantieopvang) is ook mogelijk.
Klik hier voor de nieuwsbrief van eigenwijs.
Voor aanmelden en meer informatie: www.eigenwijsekids.nl.