Visie

• De Waterlelie is een christelijke school waar kinderen, leerkrachten en ouders zich veilig voelen met duidelijke omgangsregels. Iedereen krijgt elke dag een nieuwe kans.
    Ons doel is bekend te staan als een veilige en dynamische school waar elk kind met plezier wil leren en het beste uit zichzelf kan halen.
  • Ons pedagogische klimaat kenmerkt zich door een veilige en prettige sfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij zorgen voor structuur, regels en rust.
  • Als team dragen wij zorg voor het welzijn van kinderen, leerkrachten en ouders. We delen onze kwaliteiten en willen van elkaar leren. We hebben een sfeer waarin we elkaar feedback geven en waarderen.
  • Wij zorgen voor een uitdagende leeromgeving waarbij we aansluiten op de onderwijsbehoefte van de kinderen. In onze manier van lesgeven zijn wij enthousiast en zorgen we voor een veilig pedagogisch klimaat. We benutten de talenten van kinderen, leerkrachten en ouders.

Download hier de Schoolklimaatovereenkomst.